28 mai 2024,

Brașov, de 1 iunie, hai la joacă în aer liber!

Al treilea weekend al turului național care aduce mișcarea și jocul în centrul orașelor din România ajunge la Brașov!

Ne continuăm călătoria în centrul țării, la Brașov. Aceasta este cea de-a treia destinație a turului național Urban Playfield. Festivalul jocului va coincide weekendul următor cu Ziua Internațională a Copilului. În perioada 1-2 iunie, piața Sfântul Ioan din Brașov va fi transformată într-un univers al distracției, unde activitățile copilăriei vor fi descoperite de către cei mici și retrăite de cei mari. Accesul la eveniment este gratuit.

„Frate mai mic” al Sports Festival, Urban Playfield dă culoare sportului și îi aduce în prim-plan latura distractivă, prin care copiii pot fi protagoniști în universul jocului, prin mișcare fizică. Împreună cu Primăria Municipiului Brașov și cu Raiffeisen Bank, evenimentul pune pe pauză agitația cotidiană și aduce distracția jocului în prim-plan. Brașovul este a treia destinație din turul național ce include 10 orașe, după Alba Iulia și Cluj-Napoca.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield: „Cea mai jucăușă Zi a Copilului o vom avea la Urban Playfield, cu zeci de jocuri și provocări pentru cei mici și cei mari. Este o ocazie perfectă pentru toată familia să se bucure de mișcare, distracție și activități interactive. Ne dorim să vedem fețele zâmbitoare ale copiilor și să simțim energia pozitivă a comunității reunite pentru a celebra bucuria jocului.

HAI LA JOACĂ! PROGRAMUL URBAN PLAYFIELD

De Ziua Copilului, Urban Playfield pregătește celor mari, dar în special celor mici, o diversitate de activități sportive interesante: volei, tenis, baschet, escaladă, biliard cu piciorul, badminton, roundnet, șah, fotbal, tenis de masă, cornhole, toate într-un mediu distractiv și plin de voie bună.
Deoarece evenimentul pune accentul pe sportul privit ca o joacă pentru copii, weekendul petrecut la Brașov va fi unul special, încărcat de surprize, concursuri cu premii, animații stradale și demonstrații ale cluburilor locale. Programul complet al Urban Playfield Cluj-Napoca va fi anunțat joi, 30 mai, pe site-ul oficial urbanplayfield.ro/ și pe paginile de sociale media (FB / IG).

Program general Urban Playfield 2024:

  • 10:00: Deschiderea oficială a evenimentului; Activități organizate pe parcursul zilei: invitații la joacă, demonstrații sportive prezentate de cluburi locale, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete și zumba, activități pentru copii și alte suprize;
  • Publicul va avea la dispoziție apă și răcoritoare, precum și zone de relaxare;
  • 21:00: Închiderea oficială a programului zilei

MISIUNEA URBAN PLAYFIELD

  • Promovarea dreptului la joacă: Urban Playfield promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială și încurajează pe toată lumea să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant.
  • Promovarea sportului ca joacă: Sportul nu trebuie să fie doar o activitate fizică, ci și o sursă de bucurie, energie și conexiune între oameni.
  • Transformarea spațiilor urbane: Urban Playfield transformă spațiile din orașe, aflate la îndemâna oricui, în adevărate zone de joacă, unde fiecare poate să se distreze prin sport. Demonstrează comunităților locale că sportul și joaca pot fi integrate în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.

Urban Playfield este proiectul prin care sportul face un tur național, în 10 orașe din România. Fiecărui oraș-gazdă îi este dedicat un weekend cu o varietate de activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă. Accesul la eveniment este gratuit.

Urban Playfield Brașov este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

#hailajoaca #iajoacainserios #urbanplayfield